Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:05 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții evaziune fiscală Iasi si Timis

ro

18 Feb, 2014 13:49 658 Marime text
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, de către o grupare de societăți comerciale din judeţul Iași, a unor infracţiuni de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de peste 1 milion euro.
 
  În cursul dimineţii de 18 februarie 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 12 locaţii situate în județele Iași și Timiș, zone în care există suspiciuni că gruparea respectivă ar fi desfășurat, în perioada 2012-2013, activitatea infracțională.
În paralel, în legătură cu această cauză penală, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F. efectuează o serie de controale la diferite societăți comerciale, pe raza mai multor județe.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii