Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere arestare preventiva Amet Ibazer pentru tentativa la omor calificat si deosebit de grav

ro

11 Aug, 2010 15:13 1451 Marime text

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CONSTANŢA
11.08.2010
COMUNICAT DE PRESĂ

                La data de 10 august 2010, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul AMET IBAZER, de 34 de ani, domiciliat în satul Făurei, judeţul Constanţa, multirecidivist, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, prev. de art.20 C.pen. raportat la art.174-175 lit.a, e şi i şi la art.176 lit.b C.pen. cu aplicarea art.37 lit.b C.pen.

                S-a reţinut în sarcina inculpatului că la data de 04 august 2010, pe fondul stării de ebrietate, ca răzbunare că nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice la barul de pe strada Arţarilor, nr.16 din municipiul Medgidia, le-a stropit cu jet de benzină dintr-un bidon tip PET pe persoanele vătămate RUSTEM SALI şi RUSTEM GENGHIZ (primul fiind proprietarul localului, iar al doilea fiul proprietarului) şi le-a dat foc cu bricheta, deşi în apropierea localului se afla şi un rastel cu 24 de butelii cu aragaz şi exista un risc evident de explozie. După comiterea faptei, inculpatul a încercat să influenţeze martorii oculari, pentru crearea unui scenariu care să îl disculpe, în sensul că cele două victime s-ar fi accidentat la aprinderea focului la un grătar.

                În cursul zilei curente a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile faţă de inculpat, propunere ce a fost trimisă la Tribunalul Constanţa.
                     
BIROUL DE PRESĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii