Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere arestare preventiva Visan Cristian, Bonea Florin, Banica Vasile, Banica Leonard si Banica Mihalache

ro

14 Apr, 2010 16:45 2635 Marime text

MINISTERUL PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA C O N S T A N Ţ A
3913
          14.04.2010

COMUNICAT

 În data de 14.04.2010, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a propus Judecătoriei Constanţa, luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii VIŞAN CRISTIAN de 34 ani, BONEA FLORIN de 30 de ani, BĂNICĂ VASILE de 44 de ani, cu antecedente penale, BĂNICĂ LEONARD de 25 de ani şi BĂNICĂ MIHALACHE de 23 de ani, toţi din localitatea Mihail Kogălniceanu, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 În sarcina inculpaţilor s-a reţinut faptul că, în data de 10.04.2010, l-au ameninţat cu acte de violenţă pe agentul de poliţie M.C.A., aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, încercând să-l împiedice să constate săvârşirea unor infracţiuni şi au produs scandal public prin care au tulburat liniştea în localitatea Mihail Kogălniceanu din jud. Constanţa.
Inculpaţii nu au recunoscut comiterea faptelor, iar inculpatul Bănică Leonard s-a sustras urmăririi penale, pentru acesta propunându-se luarea măsurii arestării preventive în lipsă.

PROCUROR BELCIUG DANA,
PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE  LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii