Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:30 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA

ro

16 Jun, 2015 11:37 465 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
La data de 16.06.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul HĂULICĂ DĂNUŢ cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 05.06.2015, în jurul orelor 17.00, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate V. R.-F. în vârstă de 10 ani de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a întreţinut relaţii sexuale orale cu aceasta în locuinţa situată în oraş Murfatlar, jud. Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii