Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa (2) 23 ianuarie 2015

ro

23 Jan, 2015 16:45 678 Marime text
ompartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 23.01.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii minori P. C.-V. şi B. F.-C. în vârstă de 17 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpaţilor s-a reţinut că în data de 21/22.01.2015, au pătruns prin efracţie împreună cu minorul D. C. în vârstă de 14 ani în chioşcul aparţinând I.I. "F. M." situat în mun. Constanţa, str. Mircea cel Bătrân la intersecţia cu str. Decebal, iar din interior au sustras produse alimentare şi ţigări, cauzând un prejudiciu în cuantum de 9.000 lei.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii