Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinescu Gheorghe, trimis in judecata pentru viol

ro

20 Aug, 2010 20:45 1858 Marime text

20.08.2010

C O M U N I C A T

La data de 19.08.2010 Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag a definitivat cercetările în cauza privind pe învinuitul MARINESCU GHEORGHE, de 35 de ani, din or. Babadag, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată pentru comiterea infracţiuni de viol.

În fapt s-a reţinut că în după - amiaza zilei de 23.04.2010, MARINESCU GHEORGHE s-a deplasat la domiciliul soacrei sale, din aceeaşi localitate, fiind însoţit şi de soţia sa. Aici au consumat băuturi alcoolice până spre seară, când doar soţia lui MARINESCU GHEORGHE a mai plecat la locuinţa sa, MARINESCU GHEORGHE

rămânând să doarmă la soacra sa, având în vedere starea de ebrietate în care ajunsese. Profitând de faptul că a adormit lângă soacra sa, de 50 de ani, peste noapte MARINESCU GHEORGHE, prin violenţă a întreţinut două raporturi sexuale cu victima, împotriva voinţei acesteia.

Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Babadag.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de viol este închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL   TULCEA                            

PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii