Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestare preventiva pentru ultraj

ro

16 Aug, 2010 17:31 2202 Marime text

La data de 13.08.2010 în evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag a fost înregistrată cauza privind pe I.  S., faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, conducere a unui autovehicul fără permis, deţinere şi utilizare de plase monofilament şi transport de peşte fără documente legale.

 În fapt, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 12.08.2010, în jurul orelor 7,30,  inculpatul I. S. a fost depistat de un echipaj din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Serviciul de Poliţie “Delta Dunării” deplasându-se la volanul unui autoturism Audi, pe care îl conducea fără a poseda permis pentru nici o categorie de autovehicule, transportând un număr de 15 setci monofilament, cantitatea de 79 kg. peşte proaspăt, un motor de barcă şi un rezervor de carburant de 12 l.. Încercând să împiedice controlul autoturismului, inculpatul  I.S., împreună cu fratele său, învinuitul I. M. au ameninţat cu acte de violenţă membrii echipajului de poliţie, înarmaţi cu pietre, un tupor şi o furcă. Inculpatul  I.S. a încercat să lovească agenţii de poliţie cu furca respectivă, după care s-a înarmat cu pietre, a reuşit să lovească unul dintre agenţii de poliţie, căruia i-a provocat leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 3 - 4 zile de îngrijiri medicale.

La data de 13.08.2010  I. S. a fost reţinut de câtre un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag pentru 24 de ore, iar la data de 14.08.2010 inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Babadag cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită, inculpatul urmând a fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL   TULCEA

PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

http://www.eset.com

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii