Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romania in cantonament! Miss Universe Romania

ro

10 Aug, 2010 18:36 3616 Marime text

oana_paveluc_-_mur_2010_1_resize.jpgRomania in cantonament!
Bucuresti, 10 august 2010

Pe 7 august in Las Vegas a inceput perioada de pregatire a celor mai frumoase femei din lume, pentru editia din acest an a prestigiosului concurs Miss Universe.
Sambata, dupa o plimbare de-a lungul strazii principale din Las Vegas, si o mica oprire la fantana arteziana din fata renumitului Hotel Bellagio, reprezentanta Romaniei, Oana Paveluc, “a fost predata” de catre Presedintele Miss Universe Romania, Mike Costache si de catre Producatorul si prezentatorul emisiunii Miss Universe Romania, Valentina Ionescu, organizatorilor Miss Universe, la hotelul ce va gazdui editia din acest an, Mandalay Bay Resort and Casino.
Echipa de organizare a show-lui din 23 august a fost extrem de incantata sa o intalneasca in sfarsit pe reprezentanta tarii noastre. Atat make up artistii, hair stilistii, cat si fotograful oficial al Organizatiei Miss Universe, Fadil Berisha, au ramas placut impresionati de frumusetea si naturaletea reprezentantei noastre, analizand-o cu mare atentie.
Oana o are colega de camera pe Nana Gogichaishvili, in varsta de 21 de ani, reprezentanta Georgiei.
In cantonament, Miss Universe Romania 2010 este tratata si admirata precum un star. In primele doua zile petrecute la Mandalay Bay programul Oanei a fost extrem de incarcat cu multe probe de costume, sesiuni foto  si filmari, in costumul de baie oficial si rochia de seara pentru pagina de prezentare de pe site-ul Miss Universe. Oana s-a numarat printre putinele concurente solicitate pentru interviuri de catre reprezentantii presei locale si internationale.


oana_paveluc_-_mur_2010_2_resize.jpg Pe data de 19 august 2010, va avea loc semifinala competitiei, care se va derula sub forma unui spectacol de gala in care vor defila in costume de baie si rochii de seara, toate cele 83 de concurente. Cele doua probe vor fi completate si de interviuri cu membrii juriului, astfel incat pe 23 august, la inceputul spectacolului final, sa poata fi anuntate numele concurentelor clasate in Top 15.
Din juriul finalei Miss Universe 2010 vor face parte personalitati precum: Guy Fieri, Ivanka Trump, Carlos Alberto, Nina Garcia, Boris Kodjoe, Joan Rivers, Joe Levy, Dayana Mendoza, George Lopez, Sharon Osbourne.
Oana Paveluc isi doreste ca zambetul, ochii si naturaletea ei sa-i cucereasca pe membrii juriului din competitia internationala, astfel incat ei sa acorde coroana mult ravnita, Romaniei. Oana spune despre ea ca este o leoaica ambitioasa si ca nu se simte deloc intimidata de celelalte 82 de concurente.
In seara de 23 august, gazdele celei de-a 59-a editii a prestigiosului concurs de frumusete vor fi Bret Michaels un cantaret renumit ce a primit nenumatare discuri de platina, actor, regizor si producator de televiziune alaturi de frumoasa Natalie Morales, co-prezentator al show-ului “Today” si corespondent national pentru NBC News, "NBC Nightly News cu Brian Williams" si "Dateline NBC".

Pentru informatii suplimentare:
Alina Dumitru,
Director de Comunicare
Miss Universe Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii