Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bomba sexy a tuturor timpurilor a acordat un interviu pentru "Happy Hour" - Pamela Anderson, luni pe Happylica

ro

19 Sep, 2010 20:54 3914 Marime text
pamela_anderson.jpgDupa Eric Braeden, Fran Drescher sau Vonda Shepard a venit randul unui alt star international sa se aseze pe Happylica, celebra canapea de la "Happy Hour" care lasa vedetele fara secrete. Luni, 20 septembrie, de la 17.45, la Pro Tv, telespectatorii lui Catalin Maruta se vor intalni cu nimeni alta decat Pamela Anderson. Bomba sexy a tuturor timpurilor a acordat un interviu echipei "Happy Hour", in care a vorbit despre maternitate, nuditate, dar si despre cum isi imagineaza viata la adanci batraneti. Si daca Pam nu a putut ajunge in platoul emisiunii lui Maruta, atunci a mers Happylica la ea, chiar la petrecerea "Playboy Mansion Revisited" organizata la Snagov vinerea trecuta, la care diva a fost invitat de onoare.

La petrecere, prima de acest fel din Europa, Pamela Anderson a stat de vorba cu Loredana si a marturisit ca se simte exact ca la conacul lui Hugh Hefner. Pam a vorbit despre cum este sa iti cresti copiii ca mama singura, despre grija pentru animale, despre cum isi doreste sa imbatraneasca, despre operatii estetice sau despre ce parere au copiii sai despre pozele nud care au facut-o celebra. Cat de confortabila a fost Happylica pentru ea, telespectatorii Pro Tv vor afla luni seara, de la 17.45, intr-un interviu acordat de bomba sexy emisiunii "Happy Hour". Si tot atunci, unele dintre cele mai sexy playmates din Europa care au fost prezente la petrecere alaturi de Pamela Anderson ii vor transmite un mesaj "dulce" lui Catalin Maruta.

Sub numele de cod "Royal Candy", petrecerea de senzatie la care a participat Pamela s-a bucurat de sute de invitati de aici si de peste hotare, multa frumusete pe metru patrat, meniuri rafinate si multa seductie, iar Pro Tv si Acasa au fost singurele posturi de televiziune care au avut acces la party si au putut sta de vorba, in exclusivitate, cu Pamela Anderson.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii