Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adelina Pestritu a condus-o pe Ramona Gabor la „Saracii copii bogati"

ro

14 Sep, 2010 18:30 10244 Marime text
saracii-copii-bogati.jpgRamona Gabor, participanta la reality show-ul Saracii copii bogati, care debuteaza, joi, de la 20.30, la Kanal D, a fost condusa la apartamentul saracacios in care urmeaza sa locuiasca o luna de zile de catre buna ei prietena Adelina Pestritu (ex-Varciu).

adelina1.jpgInainte de a intra in jocul celor 30 zile in care renunta la viata luxoasa, la saloane de coafura, cafenele, cluburi si masina personala, pentru a testa viata de om sarac, Ramona a fost ajutata de Adelina sa-si faca bagajul si sa se pregateasca pentru una dintre cele mai interesante experiente din viata sa, dupa cum declara Ramona. Adelina a fost insarcinata si cu retinerea telefonului si a banilor din poseta Ramonei, astfel incat aceasta sa porneasca de la zero in aventura de la Saracii copii bogati.

adelina2.jpg"O cunosc pe Ramona de aproximativ trei ani si o consider o foarte buna prietena. Obisnuim sa iesim destul de des impreuna, la shopping in mall, la cafenele sau la piscina. Sincer, Ramona nu are fite, insa adevarul este ca are o viata foarte luxoasa. Cheltuieste foarte multi bani. Daca are 500 de euro in buzunar ea cheltuie sase sute" marturiseste Adelina.

adelina3.jpgRamona Gabor intra in reality show-ul "Saracii copii bogati" de la Kanal D alaturi de alti patru tineri obsinuiti cu o viata luxoasa: Alexandra Enachescu, Crina Onut, Andrei Barbu si Alex Avram. Cei cinci copii de bani gata vor locui timp de 30 zile intr-un aparatament modest din cartierul bucurestean Giurgiu, cu un un buget comun de 3 000 lei si un singur telefon mobil cu credit limitat. Cei cinci vor fi nevoiti sa presteze diverse munci, neonorante pentru caracterul lor sensibil, de la macelar si spalator de masini pana la ingrijitor la animale sau maturator. Ei vor munci pentru a castiga banii necesari supravieturii si, mai mult decat atat, cei cinci tineri vor trebui sa dea dovada si de altruism si sa imparta din putinul lor celor nevoiasi.

Nu ratati aventurile Ramonei Gabor, Alexandrei Enachescu, Crinei Onut, Andrei Barbu si Alex Avram la "Saracii copii bogati" incepand de joi, 16 septembrie, de la ora 20.30, numai la Kanal D!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii