Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale din România

ro

21 Nov, 2011 23:31 1025 Marime text

Fundaţia Motivation România şi Fundaţia Special Olympics din România vă invită să luaţi parte miercuri, 23 noiembrie 2011, la Târgul de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale din cadrul proiectului „Şanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România".

Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie 2011, între orele 10.00 şi 13.30, la Hotel Ibis Constanţa, Sala Ovidiu (Str. Mircea cel Bătrân nr. 39-41, Constanţa).

Proiectul „Șanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități intelectuale din România" este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 august 2009. Scopul proiectului este asigurarea șanselor egale la integrare pe piața muncii pentru un număr de 500 de persoane cu dizabilități intelectuale din Regiunile București-Ilfov, Nord-Vest, Nord-Est si Sud-Vest. Acestor persoane le vor fi oferite oportunități de angajare, precum și servicii de sprijin și acompaniere. De asemenea, se urmărește conștientizarea actorilor din comunitate și de pe piața muncii cu privire la abilitățile și drepturile persoanelor cu dizabilități intelectuale. Proiectul este dezvoltat de către Fundația Motivation România în parteneriat cu SC Motivation SRL și cu Fundația Special Olympics din România.

Evenimentul din 23 noiembrie va aduce împreună elevi, din clasele terminale şi absolvenţi cu dizabilităţi intelectuale, din Constanţa, precum şi o serie de angajatori interesaţi să angajeze persoane cu dizabilităţi intelectuale.

Am fi onoraţi să vă avem alături, pentru a contribui împreună la incluziunea socială şi profesională a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România.

Pentru confirmarea participării dumneavoastră şi/sau pentru alte detalii, vă rugăm să ne contactaţi: Katharina Kiss, Coordonator campania de informare şi educare, Fundaţia Special Olympics din România, tel:0740.165.459, e-mail: k.kiss@specialolympics.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii