Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Justiţiei l-a selectat pe membrul național la EUROJUST. Stelian ION “Am ales un magistrat cu mare experienţă, care şi-a dovedit competenţa de-a lungul anilor.”

ro

17 Mar, 2021 23:40 1699 Marime text
  • Comisia de analiză a dosarelor şi de interviu pentru ocuparea funcţiei de membru naţional român la EUROJUST a selectat-o pe doamna procuror Daniela BURUIANĂ, în urma derulării probei interviului în data de 10.03.2021, pentru ocuparea acestei poziţii.

Doamna Daniela Buruiană are o experiență bogată în investigarea infracțiunilor de criminalitate organizată transfrontalieră, cu o vechime de peste 22 de ani în profesie.

Începând cu anul 2013, a desfășurat activități complexe în domeniul cooperării şi coordonării judiciare internaționale, în calitate de membru național al României la Eurojust.

De asemenea, a condus, începând cu anul 2015, cea mai importantă echipă din cadrul EUROJUST – cea privind criminalitatea informatică – având în portofoliu dosare importante la nivel UE precum probele electronice, criptarea datelor, portalul pentru transmiterea instrumentelor de cooperare judiciara și altele.

Eurojust, Agenția Uniunii Europene pentru Cooperare în Materie de Justiție Penală, este un centru unic cu sediul la Haga, care se implică în combaterea terorismului și a formelor grave de criminalitate organizată. Eurojust coordonează anchete și urmăriri penale la nivel european.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii