Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Video-teleconferinta a conducerii M.Ap.cu militarii din teatrele de operatii 23.12.2008

ro

23 Dec, 2008 19:39 864 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la Ministeru Apărării Naţionale

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, a participat marţi, 23 decembrie, în prima zi de mandat, împreună cu şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, la o video-teleconferinţă cu militarii români aflaţi în misiune în teatrele de operaţii.

Comandanţii structurilor militare române din Afganistan, Irak, Bosnia-Herţegovina şi Kosovo au evidenţiat cele mai noi elemente privind evoluţia situaţiei de securitate din ariile de responsabilitate şi modul în care militarii români îşi îndeplinesc misiunile. Totodată, aceştia au prezentat felul în care unităţile şi subunităţile din subordine se pregătesc să întâmpine Sfinta Sărbătoare a Crăciunului şi Anul Nou şi au transmis urări comandanţilor şi camarazilor din ţară.

Ministrul Apărării a mulţumit militarilor şi a exprimat convingerea că aceştia vor rămâne în continuare la fel de preocupaţi de îndeplinirea misiunilor.

„Ştiu că este greu să fii departe de casă şi de familie de Sărbători, iar acesta este încă un motiv pentru a aprecia în mod deosebit ceea ce faceţi" - le-a spus, în încheiere, ministrul Mihai Stănişoară comandanţilor detaşamentelor.

La rândul său, amiralul Marin a transmis urările sale şi ale conducerii Statului Major General tuturor militarilor români care îşi desfăşoară activitatea în misiuni în afara teritoriului naţional.

Biroul de Presă al Ministerului Apărării

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii