Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fregata USS JOHN HALL va desfasura exercitii navale cu fregatele Regele Ferdinand si Marasesti

ro

12 Feb, 2010 22:19 1061 Marime text

 Nr. 40
12 februarie  2010                                       
                        Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

INFORMAŢIE DE PRESĂ

Fregata americană USS JOHN HALL va face o escală, în perioada 15-19  februarie, în portul Constanţa. Cu acest prilej, o delegaţie condusă de comandantul navei, căpitan-comandorul Derek M. Lavan, va avea întâlniri cu conducerea Comandamentului Flotei şi cu autorităţile publice locale.
Pe parcursul vizitei în România, fregata USS JOHN HALL va desfăşura exerciţii navale în comun cu fregatele „Regele Ferdinand” şi „Mărăşeşti”, la care va participa şi un elicopter Puma Naval.
Programul echipajului navei americane mai cuprinde vizitarea Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, activităţi sportive cu marinarii români, precum şi un tur al principalelor obiective turistice din municipiul Constanţa.
Jurnaliştii vor putea participa luni, începând cu ora 13.00, la un briefing de presă organizat la bordul navei ce va fi acostată la Dana Pasageri a portului Constanţa. Persoană de contact: Lt.cdor. Ion BURGHIŞAN tel. 0741 102 701. 
***
Fregata USS JOHN HALL este a 24-a fregată purtătoare de rachete din clasa Oliver Hazard Perry. Nava a fost construită în şantierul Bath Iron Works şi a intrat în serviciul Forţelor Navale Americane pe 26 iunie 1982.
Informaţii suplimentare despre navă puteţi obţine accesând site-ul  http://www.hall.navy.mil/default.aspx

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii