Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coloane militare pe ruta Mihail Kogalniceanu – Poligonul Babadag

ro

10 Aug, 2009 21:21 882 Marime text

Militarii români şi americani participanţi la exerciţiul „Joint Task Force - East Rotation - 2009" vor începe deplasarea, marţi, 11 august, către Poligonul Babadag din judeţul Tulcea în vederea executării antrenamentului în comun.

Pe timpul instruirii, militarii români şi americani vor desfăşura trageri în comun cu armamentul din dotare, exerciţii cu trageri reale la nivel pluton, exerciţii tactice specifice zonelor urbane, tehnici de acţiune individuale, patrule mixte precum şi acordarea primului ajutor în zonele de operaţii.

În perioada de timp cât se vor afla în teren, militarii vor beneficia de condiţii de cazare, hrănire şi asistenţă medicală similare celor de la Centrul Administrativ Aerodromul Mihail Kogălniceanu (C.A.A.M.K).

Deplasarea de la Mihail Kogălniceanu la Poligonul de la Babadag şi retur se va efectua în cadrul unor coloane militare constituite din tehnică pe roţi (transportoare amfibii blindate, transportoare blindate Stryker, transportoare blindate de tipul HMMWV şi VAMTAC şi autocamioane). Coloanele militare vor fi însoţite şi escortate de către echipaje ale Poliţiei Militare.

Conducătorii auto aflaţi în trafic în acel moment sunt rugaţi să respecte prevederile stipulate în Codul Rutier Român referitoare la întâlnirea pe traseu cu o coloană aflată în marş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii