Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George TURTOI, noul director general al APDRP

ro

25 Jul, 2012 20:52 2152 Marime text

George Octavian TURTOI a fost numit ca director general al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), începând cu data de 23 iulie 2012, prin Ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, ca urmare a încetării contractului de muncă a domnului Mihai Gavril VĂDAN.

George Octavian TURTOI este angajatul APDRP din anul 2005, fiind încadrat cu funcția de expert în cadrul Direcției Asistență Tehnică și Formare Profesională. Ulterior, a ocupat funcția de Șef Serviciu Selectare Contractare Proiecte - în cadrul aceleiași Direcții, iar în anul 2008 a promovat ca director al Direcției Asistență Tehnică. Din data de 2 aprilie 2012, George TURTOI a fost numit ca Director General Adjunct Implementare Tehnică.

Sunt conștient că este o mare responsabilitate, iar provocările pe care Agenția le are în față în această perioadă sunt pe măsură. Faptul că sunt împlicat în activitatea instituției de aproape șapte ani îmi dă încrederea că împreună cu echipa APDRP vom reuși să îndeplinim toate obiectivele instituționale, atât cele de implementare eficientă, dar și de absorbție integrală a fondurilor nerambursabile", a precizat George TURTOI, directorul general al APDRP.

Serviciul Relaţii Mass-media al APDRP

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii