Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:35 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primire cereri unice de plată APIA

ro

26 May, 2015 09:40 623 Marime text
Începând cu data de 26 mai 2015, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va prelua toate cererile de plată ale fermierilor, inclusiv pe suport de hârtie.
Cererile astfel depuse vor fi prelucrate de către angajații APIA în perioada următoare, iar fermierii își vor putea exercita dreptul de a solicita subvențiile.
Așadar, fermierii vor putea să se prezinte la centrele judeţene ale APIA în cazul în care solicită la plată o suprafaţă de peste 50 hectare teren agricol, sau la centrele locale ale APIA dacă solicită la plată o suprafaţă de până la 50 hectare teren agricol.
La depunerea cererii unice de plată fermierul trebuie să prezinte documentele care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor.
Menționăm că la momentul actual este digitizată și pregătită pentru depunerea cererilor o suprafață de 3.612.545 ha, suprafață care aparține unui număr de 116.733 fermieri, care sunt așteptați să depună cererea de plată.
 
 
SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii