Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Comunicat de presă - 09.12.2022

ro

09 Dec, 2022 09:58 511 Marime text
Nr.51 din 09 decembrie 2022        
                                             
                                                                                                     
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Recomandările pompierilor cu ocazia desfășurării proiectului ,,Crăciunul din Slobozia”, sub egida „Magia Sărbătorilor de iarnă”
 
            În data de 09 decembrie a.c., cu ocazia deschiderii festivalului ,,Crăciunul din Slobozia’’, pompierii ialomițeni vor monitoriza tipurile de risc aflate în domeniul de competență, asigurând răspunsul operativ în cazul apariției unor situații de urgență.
           Pe timpul desfășurării festivalului, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu catargiu” al județului Ialomița, va asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.
            În caz de nevoie, forțele și mijloacele aflate în dispozitiv pot fi suplimentate cu efective și tehnică de intervenție din cadrul subunităților inspectoratului.
            Având în vedere faptul că, la acest eveniment se preconizează un aflux mare de participanți, salvatorii ialomițeni vin în sprijinul cetățenilor cu măsuri de prevenire ce trebuie respectate pe timpul manifestărilor cu public numeros:
-        nu utilizați focul deschis în locuri cu pericol de incendiu;
-        nu lăsați copiii nesupravegheați;
-        este interzis fumatul în afara locurilor special amenajate sau aruncarea la întâmplare a țigărilor și chibriturilor aprinse;
-        nu blocați căile de acces pentru a permite intervenția autospecialelor sau accesul la hidranții exteriori;
-     respectați întotdeauna recomandările forțelor de ordine sau a organizatorilor evenimentului, pentru a rămâne în siguranță.
-        anunțați în cel mai scurt  timp orice situație care poate pune în pericol viața unui cetățean sau a dumneavoastră la numărul unic pentru apeluri de urgență 112!
 
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
 
Pompierii vă doresc un sfârșit de săptămână liniștit, lipsit de evenimente nedorite!
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii