Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița va fi modernizat

ro

05 Jul, 2023 08:58 490 Marime text
Nr.28 din 05 iulie 2023
 
          
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița va fi modernizat
 
 
În perioada 2020-2025 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ”Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi consolidat, mansardat și modernizat sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița, situat în municipiul Slobozia, Str.Lacului, nr. 23.
 
Proiectul derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență. 
În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale, asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate.
În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi gestionate astfel încât, efectele acestora să fie minime.
Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița,  dar și în format tipărit la sediul unității.
Pentru că dorim să ne asigurăm că sunt luate în considerare toate aspectele care ar putea apărea și că am găsit cele mai bune metode pentru a le gestiona, vă rugăm ca în măsura în care, considerați că activitățile desfășurate ar putea să vă afecteze sau dacă pur și simplu aveți informații sau idei care ne-ar putea ajuta, să consultați documentele atașate, accesând linkul:  https://www.isujialomita.eu/wp-content/uploads/Prima_pagina/RO_PMMS-Slobozia-in-consultarev2-2.pdf și să ne împărtășiți opiniile, sugestiile sau recomandările dumneavoastră.
Pentru aceasta aveți la dispoziție următoarele posibilități:
- să completați formularul atașat și să ni-l transmiteți prin poștă sau direct la sediul IGSU din București, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 10A – în atenția Unității de Implementare a Proiectului „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”  sau al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița, Str. Lacului, nr.23, municipiul Slobozia.
- să ne contactați la nr. de telefon 021/2086150, int. 27330 (între orele 08.00-16.00);
- să ne scrieți pe email la adresa petitii.uip@igsu.ro;
- să participați la dezbaterea publică organizată în data de 10 iulie 2023 ora 10:00.
Întâlnirea de dezbatere publică este organizată astfel încât, veți putea opta să participați fie on-line (solicitând linkul de acces la adresa de email petitii.uip@igsu.ro), fie cu prezență fizică în Sala de ședințe a Instituției Prefectului județului Ialomița.
 
 
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii