Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanțul zilei de ieri (28.02.2024)

ro

29 Feb, 2024 12:23 421 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul zilei de ieri (28.02.2024)
Ieri, 28 februarie a.c., pompierii harghiteni au gestionat 8  intervenții în situații de urgență, dintre care 3 misiuni SMURD, 3 persoane fiind asistate medical. Totodată, salvatorii au intervenit pentru stingerea a patru incendii, dintre care unul cauzat de coșul de fum necurățat de funingine, în localitatea Corbu și 3 arderi necontrolate de vegetație uscată, în localitățile Cârța, Sărmaș și Toplița, în urma cărora a fost afectată o suprafață totală de circa 12.5 ha, precum și pentru o misiune de asigure a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în municipiul Gheorgheni, unde au ars firele electrice de pe un stâlp de iluminat.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, pentru protecția populației, au fost transmise 2 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în localitatea Borzont, comuna Joseni.
Descoperiți cum să reacționați în situații de urgență și asigurați-vă că sunteți pregătiți să gestionați orice circumstanță neprevăzută! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro.
De asemenea, descărcați gratuit aplicația mobilă DSU din App Store sau Google Play pentru a accesa informații extrem de utile și a vă menține mereu pregătit.
 
                          COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii