Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanț

ro

05 Jan, 2024 16:14 607 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
 
  Bilanțul zilei de ieri (04.01.2024)
              Suntem la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin! Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 9 solicitări pentru acordarea de prim ajutor, 9  persoane aflate în dificultate fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, iar echipajele operative au intervenit la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, în municipiul Miercurea Ciuc.
              Astăzi, 5 ianuarie a.c., până la ora 16:00, zona de munte a județului Harghita, respectiv zona de munte a localităților: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Bălan, Vlăhița, Praid, Ditrău, Corund, Zetea, Suseni, Lunca de Jos, Ciucsângeorgiu, Lupeni, Dealu, Lueta, Tulgheș, Frumoasa, Lunca de Sus, Plăieșii de Jos, Mărtiniș, Borsec, Bilbor, Mihăileni, Gălăuțaș, Gălăuțaș, Subcetate, Căpâlnița, Sântimbru, Satu Mare, Băile Tușnad, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Corbu, Brădești, Vărșag se află sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70…90 km/h.
  • Pe timpul atenționării meteorologice, vă recomandăm să evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
  • Nu treceți prin dreptul clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt și nu vă adăpostiți aproape de construcții improvizate.
  • Întrerupeți activitățile în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția!
  • Parcați autoturismele în locuri ferite!
  • Nu atingeți firele căzute la pământ!
              În continuare, echipajele de intervenție rămân la datorie și sunt pregătite să gestioneze cu eficiență situațiile de urgență înregistrate în dinamica operativă.
            Informații despre pregătirea în situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire https://fiipregatit.ro și aplicația mobilă DSU, disponibilă gratuit pe App Store și Google Play.    
 
 
 
                                                                                  COMPARTIMENTUL INFORMARE
                                                                                            ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii