Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanțul zilei de ieri (06.02.2024)

ro

06 Feb, 2024 12:20 383 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul zilei de ieri (06.02.2024)
Suntem la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin! Astfel, în prima zi a săptămânii, au fost înregistrate 11 solicitări pentru acordarea de prim ajutor,11 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical de către paramedicii SMURD.
În ultimele 24 de ore, eforturile pompierilor s-au concentrat și asupra protecției comunităților și bunurilor acestora, sens în care, echipajele operative au intervenit în 3 misiuni de acest fel.
 În acest context, ca urmare a manifestărilor fenomenelor hidrometeorologice, salvatorii au acționat pentru evacuarea apei dintr-o curte și subsolul unei case, din municipiul Toplița, pe străzile Muncitorilor, respectiv Zencani, , precum și pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil, pe DN 13/A, pe raza municipiului Miercurea Ciuc.
          În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
            Aflați cum să reacționați în caz de nevoie și fiți pregătiți pentru a face față oricărei situații de urgență! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro.
            De asemenea, aplicația mobilă DSU poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și oferă informații extrem de utile pentru a fi mereu pregătit.
 
 
                      COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE                            
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii