Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

ro

22 Aug, 2023 09:53 554 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
 
 
Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore
Ieri, 21 august a.c., 10 persoane aflate în dificultate au primit ajutorul echipajelor SMURD. Totodată, salvatorii au acționat pentru deblocarea unei uși de apartament, în municipiul Odorheiu Secuiesc și au gestionat cu promptitudine două misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unor accidente rutiere în municipiului Gheorgheni și pe DJ 136A, pe raza localității Crișeni, comuna Atid.
Astfel, luni 21.08.2023, în jurul orei 15:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au intervenit pentru deblocarea ușii unui apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Constructorilor, în municipiul Odorheiu Secuiesc. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au pătruns în apartament, unde au găsit o persoană, de sex feminin, în vârstă de 86 de ani, căzută în baie, conștientă, aceasta fiind preluată de echipajul SAJ, în vederea evaluarii stării de sănătate.
             Totodată, au fost transmise 8 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în comuna Praid, sat Ocna de Sus(2), comuna Cârța, sat Ineu (2), Borsec (2) și în municipiul Gheorgheni (2).
             În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate. 
             Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
            
                                                            COMPARTIMENTUL INFORMARE
                                                               ȘI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii