Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Accident rutier, soldat cu 4 răniți în această dimineață în Borzont

ro

13 Jul, 2023 13:58 591 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
         Accident rutier, soldat cu 4 răniți în această dimineață în Borzont
 
             În această dimineață, 13.07.2023, în jurul orei 06:30, 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și 2 echipaje SAJ au intervenit la un accident rutier, produs pe D.N. 13/B, pe raza localității Borzont, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma evenimentului rutier, au rezultat 4 victime, conștiente, neîncarcerate, care au fost evaluate și asitate medical, ulterior fiind preluate și transportate la spital pentru investigații suplimentare. Deasemenea, pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.
             Totodată, în ultimele două zile, 11-12 iulie a.c., au fost înregistrate 10 intervenții pentru acordarea de prim ajutor, 10 persoane fiind asistate medical de către echipajele SMURD. În afara acestor situații, pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc au intervenit la o misiune de asistență persoană, rămasă blocată în lift, într-un bloc de locuințe, situat pe Aleea Fortuna Park, din municipiul Miercurea Ciuc. Salvatorii au acționat pentru extragerea persoanei, cu handicap locomotor, aceasta neavând nevoie de îngrijiri medicale.
                   În perioada de referință, au fost transmise mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urși) în municipiul Miercurea Ciuc, zona Szecseny.
             În continuare, echipajele operative rămân la datorie pentru gestionarea cu eficiență a situaţiilor de urgenţă şi acordarea măsurilor de prim ajutor specializat persoanelor aflate în dificultate.
             Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
 
 
                                                                                   COMPARTIMENTUL INFORMARE                                                   
                                                                                                         ȘI RELAŢII PUBLICE    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii