Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompieri răniți după ce autospeciala cu care se deplasau la o intervenție a fost implicată într-un accident rutier

ro

27 Nov, 2022 15:07 1739 Marime text
Accident cu masina de pompieri. Foto: ISU HarghitaO autospecială de pompieri care se deplasa la o intervenție de stingere a unui incendiu în comuna Plăieșii de Jos, sat Iacobeni a fost implicată într-un eveniment rutier.

Potrivit ISU Harghita, una dintre autospecialele de stingere, care se deplasa la misiunea pentru stingerea incendiului din comuna Plăieșii de Jos, a fost implicată într-un incident rutier și a părăsit partea carosabilă.

„Din primele informații sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale (traumatism la membrul inferior și leziune la membru superior). În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului. Spre locul intervenției s-au deplasat 3 cadre din Grupa operativă și intervin 2 echipaje SAJ. Cei doi subofițeri sunt conștienți, starea lor este stabilă și vor fi transportați la spital, pentru investigații de specialitate“ - au mai precizat reprezentanții ISU Harghita.


Autospeciala este avariată și va fi tractată.

De asemenea, intervenția de stingere nu a fost afectată, întrucât la fața locului au fost alocate mijloacele tehnice necesare gestionării cu eficiență a misiunii de răspuns.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii