Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Grav acident rutier, soldat cu 2 persoane decedate, în Gălăuțaș

ro

25 Oct, 2023 14:01 566 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Grav acident rutier, soldat cu 2 persoane decedate, în Gălăuțaș
 
 În această dimineață, 25.10.2023, în jurul orei 10:00, 2 echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 2 echipaje SAJ, au intervenit la un accident rutier, produs pe D.E. 578, pe raza localității Gălăuțaș, în care a fost implicat un singur autoturism. În urma evenimentului rutier, au rezultat 2 victime, neîncarcerate, aflate în stare de inconștiență. Echipajele medicale ajunse la fața locului au procedat la evaluarea victimelor și la efectuarea manevrelor de resuscitare, în cazul celor două persoane. Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora. De asemenea, pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor, astfel încât circulația să fie reluată  în condiții de siguranță.
 Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 9 intervenții pentru acordarea de prim ajutor, 9 persoane fiind asistate medical de către echipajele SMURD. În afara acestor situații, pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc au intervenit la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe raza localității Delnița (DN 12/A).                
 În continuare, echipajele operative rămân la datorie pentru gestionarea cu eficiență a situaţiilor de urgenţă şi acordarea măsurilor de prim ajutor specializat persoanelor aflate în dificultate.
  Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
 
            
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii