Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 06.04.2022

ro

06 Apr, 2022 15:12 818 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
          Misiunile pompierilor harghiteni din ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 05 aprilie a.c., pompierii militari harghiteni au gestionat 9 situații de urgență, 5 dintre acestea fiind pentru stingerea incendiilor. Pompierii SMURD au asistat medical 4 persoane, o situație fiind înregistrată în urma unui accident rutier, produs pe D.N.13/B, în localitatea Borzont, în care au fost implicate două autoturisme. Echipajul de prim ajutor sosit imediat la locul intervenției a constatat că în urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, conducătoare auto, în vârstă de 45 ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni, după acordarea asistenței medicale de urgență la locul evenimentului, acuzând dureri la nivelul capului în urma impactului.
Din totalul celor 5 incendii care au avut loc ieri, toate au fost intervenții la arderi necontrolate de vegetație uscată, fiind afectate aproape 20 ha de teren, în localitățile Siculeni, Feliceni (sat Tăureni), Miercurea Ciuc, Toplița și Sărmaș.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, a fost transmis 1 mesaj de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în orașul Bălan.
Pe lângă aceste situații, pompierii militari harghiteni acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin activități specifice din zona de frontieră.
                                                                                                COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii