Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:36 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu Buletin informativ - 18.11.2022

ro

18 Nov, 2022 11:25 466 Marime text
BULETIN INFORMATIV
Nr. 389 din 18.11.2022
 
 
Accidente rutiere și asistență SMURD, în ultimele ore
 
Pompierii giurgiuveni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal:
  • acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 8 situații
  • asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, în urma a două evenimente rutiere, astfel:
  • DN5B, în apropierea localității Vlașin. Evenimentul s-a produs, ieri după-amiază, fiind implicat un autotren, încărcat cu balastru. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ. Aceștia au găsit tirul răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital de echipajul SAJ.
  • pe DN61, în zona localității Crevedia Mare. Evenimentul s-a produs, ieri după-amiază, între trei autoturisme în care se aflau cinci persoane. Din fericire, acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere. Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile și deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor.
         În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii