Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Sibian reținut, după ce ar fi lovit un bărbat

ro

21 Nov, 2023 12:16 505 Marime text
Nr. 315 din 21 noiembrie 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ   
 
Cercetați penal pentru furt calificat, doi bărbați au fost reținuți
La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 39 de ani, din județul Alba, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de 18/19 noiembrie a.c., ar fi sustras combustibil, piese auto și unelte din două vagoane forestiere și dintr-un excavator aflate pe raza comunei Jina.
Prejudiciul creat se ridică la suma de 4.000 de lei.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bănuiți pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.
 
Sibian reținut, după ce ar fi lovit un bărbat
La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 31 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că, la data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în zona Pieței Cibin din municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul l-ar fi lovit pe un alt sibian, în vârstă de 60 de ani, în zona feței, victima necesitând peste 20 de zile de îngrijiri medicale.
Polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii persoanei bănuite pentru 24 de ore.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
 
 
Infracțiuni la regimul rutier
La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, în Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Șelimbărului de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Benești.
Din verificările efectuate a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.
De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.
 
La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia, al cărui conducător auto a fost surprins de dispozitivul radar circulând cu viteza de 91de km/h.
La volan a fost identificat un sibian în vârstă de 35 de ani, testarea sa alcoolscopică indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii