Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Sibian reținut, cercetat pentru furt calificat în formă continuată

ro

21 Feb, 2024 13:23 350 Marime text
 Nr. 42 din 21 februarie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Sibian reținut, cercetat pentru furt calificat în formă continuată
La data de 20 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 46 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (12 acte materiale).
Bărbatul este bănuit că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, ar fi sustras produse cosmetice, alimentare și alcoolice din mai multe magazine de pe raza municipiului Sibiu.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Conducere sub influența substanțelor psihoactive
La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 18.00, în Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un localnic în vârstă de 28 de ani.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii