Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Cercetat penal pentru tâlhărie, a fost reținut

ro

07 Nov, 2023 12:26 567 Marime text
Nr. 302 din 7 noiembrie 2023
 
BULETIN DE PRESĂ   
 
          Cercetat penal pentru tâlhărie, a fost reținut
 
La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 09,00, ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială de pe raza localității Șelimbăr și ar fi agresat fizic agentul de pază al societății pentru a-și asigura scăparea.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive în consecință.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Reținut după ce ar fi sustras, condus și avariat un autoturism
La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință, respectiv distrugere.
În fapt, tălmăceanul este bănuit că, la data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 19,30, ar fi sustras un autoturism de pe strada Mihai Eminescu din orașul de domiciliu, l-ar fi condus pe strada Corneliu Coposu, unde a intrat în coliziune cu un stâlp și un copac, după care și-a continuat deplasarea până pe strada Râului, unde a abandonat autoturismul avariat.
Tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În baza probatoriului administrat, polițiștii tălmăceni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.
 
Transport ilegal de material lemnos
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 18,30, în localitatea Gura Râului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu material lemnos.
La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 34 de ani, iar în urma măsurătorilor efectuate s-a constatat că bărbatul transporta 2 mc de lemn de foc fără a deține documentele legale de proveniență și transport.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.
 
Infracțiuni la regimul rutier
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 09,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cloșca de către un hunedorean în vârstă de 48 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Polițiștii medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, pe DN 1, zona Veștem, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul București.
Din verificările efectuate a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târgului de către un sibian în vârstă de 36 de ani.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii