Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Poliţiştii ialomițeni acţionează permanent

ro

19 Mar, 2024 15:49 393 Marime text
Nr. 12152 din 19 Martie 2024
 
 
 
 
REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII IALOMIȚENI PENTRU FURT CALIFICAT
 
 
         Polițiștii ialomițeni au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea  infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul lunii iulie 2022, o persoană de sex feminin a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia cu privire la faptul că, din locuința fiului său pe care acesta o deține în municipiul Slobozia i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri, respectiv articole vestimentare, ceasuri și bijuterii din aur în valoare de aproximativ 40.000 de euro.
Astfel, la data de 18 martie a.c., polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 18 ani.
 
În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia l-au reţinut pe tânărul de 18 ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, pentru documentarea întregii activități infracționale.  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii