Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Poliția Municipiului Urziceni și Poliția Orașului Fierbinți-Târg au efectuat o acțiune cu forțe mărite

ro

05 Apr, 2024 15:03 354 Marime text
Nr.12173 din 05 Aprilie 2024
 
ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE
 
        Poliţiştii ialomițeni acţionează, permanent, în mod activ și implicat în vederea  menținerii climatului de ordine și siguranță publică și disciplină în traficul rutier, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.
În ziua 04 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni și Poliției Orașului Fierbinți-Târg au efectuat o acțiune cu forțe mărite în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în intervalul orar 14:00 – 17:00 fiind organizate 10 filtre rutiere.
Astfel, polițiștii au legitimat 192 de persoane, au fost verificate 169 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele din dotare și cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.
În acest context, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.400 de lei, dintre care 47 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.
Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare.
La acțiune au participat și efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.
Polițiștii ialomițeni vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate,  în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.
Exemple:
În cursul zilei de 04 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, respectiv polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic, doi bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 41 de ani, ambii din comuna Bărbulești în timp ce conduceau  autovehicule neînregistrate.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, bărbații au pus în circulație un autoevhicule neînregistrate, iar unul dintre bărbați nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, a unui tramvai ori a unui tractor agricol sau forestier de către o persoană care nu posedă  permis de conducereși “punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, tramvai sau tractor forestier sau agricol neînmatriculat sau neînregistart.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii