Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomita - Percheziții în dosar penal de proxenetism

ro

06 Jul, 2023 15:54 756 Marime text
                                                        Nr.  102 178  din 6 Iulie 2023
 
 
PERCHEZIŢII ŞI REŢINERI ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE PROXENETISM
 
La data de 5 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Ialomița și  I.P.J. Neamț au efectuat 4 percheziţii domiciliare în județul Ialomița și 2 în județul Neamț, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxentism.
 
Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că persoanele bănuite ar fi determinat două tinere, cu vârste de 27 și 31 de ani, să practice prostituția pe teritoriul României, Germaniei și Angliei și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma acestora.
 
În urma percheziţiilor s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 14.600 de lei și 370 de euro, precum și mai multe înscrisuri.
 
De asemenea, o persoană din comuna Borănești a fost condusă la audieri la sediul Poliției Municipiului Urziceni, iar în baza probatoriului administrat, aceasta a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul I.P.J. Ialomița.
 
În cursul zilei de astăzi bărbatul în vârstă de 39 de ani va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de lângă Judecătoria Urziceni.
 
La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii