Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomita - Buletin de presa 06.06.2023

ro

07 Jun, 2023 15:28 646 Marime text


INTERVENȚII ȘI ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR DIN IALOMIȚA
PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR
           
           
În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, au reținut 9 permise de conducere și au constatat 9 infracțiuni.
 
În ziua de 06 mai a.c., peste 70 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.
 
De asemenea au fost organizate filtre rutiere atât în mediul urban cât și rural, pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, precum și în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze ale producerii accidentelor de circulație.
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 63 de evenimente, dintre care 59 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 9 infracțiuni, dintre care 4 au fost contra persoanei și 6 contra patrimoniului.
 
Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 193 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 52.095 de lei.
 
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
 
 
 
 
Exemplificăm:
 
 
1.  La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, în timp ce desfășurau activități specifice pe DN2, din comuna Movilița, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Borănești.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.
 
 
2.  La data de 6 iunie a.c., polițiștii  din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Preot Ciolca Ioan, din comuna Grindu, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din aceiași localitate.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii