Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 06.07.2021

ro

06 Jul, 2021 16:07 855 Marime text
Nr. 110407 din 6 Iulie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2
 
 
Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa declarată precum și purtarea măștii în spații închise și în spațiile aglomerate, se mențin în atenția polițiștilor.
 
În ultimele 24 de ore, au fost organizate și desfășurate în sistem integrat acțiuni punctuale, fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.
 
În ziua de 5 iulie a.c., 56 de obiective de interes, dintre care 17 terase, restaurante sau fasfood-uri au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.
 
De asemenea, forțele de ordine au legitimat 358 de persoane şi 14 mijloace de transport persoane.
 
Amintim faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii