Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:16 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 09.07.2021

ro

09 Jul, 2021 15:44 368 Marime text
Nr. 110416 din 9 Iulie 2021
 
 
CHEMAȚI ÎN SPRIJIN…LA JOACĂ
 
 
Polițiștii ialomițeni, chemați în „sprijin” de voluntarii clubului Interact Slobozia, în proiectul recreativ pentru copii „Solve The Murder”. Polițiștii au dat o mână de ajutor copiilor în rezolvarea cazului, prezentându-le totodată echipamentele și mijloacele tehnice din dotare.
 
La data de 9 iulie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au fost sesizați direct, de un grup de peste 60 de copii din cadrul Clubului Interact, cu privire la rezolvarea unui caz cu totul neobișnuit. 
 
„Solve The Murder” se numește jocul lor, o activitate recreativă în care tinerii au deschis o adevărată anchetă, au adunat probe și au supravegheat aleile Parcului Catedralei din Municipiul Slobozia.
 
În sprijinul lor au venit de urgență și două echipaje de ordine publică și rutieră, polițiștii explicându-le pe rând etapele unei cercetări la fața locului, precum și mijloacele tehnice și echipamentul de intervenție.
 
Fiind perioada vacanței de vară, polițiștii le-au reamintit copiilor câteva recomandări menite să prevină victimizarea minorilor în diverse situații infracționale, astfel încât aceștia să conștientizeze drepturile, obligațiile și consecințele faptelor antisociale

Ti-a placut articolul?

Comentarii