Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - La datorie pentru siguranța comunității

ro

30 Jun, 2021 13:35 691 Marime text
Nr. 110396 din 30 Iunie 2021
 
 
 
LA DATORIE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII
 
 
La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat acțiunile desfășurate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și a infracțiunilor, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
 
Pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 95 de evenimente, dintre care 84 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 8 infracțiuni, dintre care 4 contra persoanei și 3 contra patrimoniului.
 
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii au legitimat 297 de persoane, au verificat 72 de obiective de interes și au controlat 11 mijloace de transport persoane.
 
Totodată, polițiștii au organizat acțiuni pentru creștere gradului de siguranță în trafic, iar ca măsură complementară au reținut 7 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.
 
Pe parcursul zilei de ieri, au fost aplicate, în total, 157 de sancțiuni, atât pentru abaterea de la normele rutiere, de conviețuire socială, precum și pentru încălcarea legislației în contextul actual, valoarea amenzilor fiind de peste 55.000 de lei.
 
În continuare, forțele de ordine sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța cetățenilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii