Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 27.01.2022

ro

27 Jan, 2022 14:24 1001 Marime text
Nr. 53093 din 26 Ianuarie 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
 Băut la volan și fără permis de conducere, nu a oprit la semnalele polițiștilor
 
La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DJ 201, în localitatea Bărcănești, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce se deplasa din direcția Axintele către Coșereni.
 
Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalelor efectuate, a mărit viteza de deplasare, fiind urmărit până în extravilanul comunei Bărcănești unde a abandonat autoturismul.
 
Acesta a fost depistat în scurt timp și condus la sediul Politie Municipiului Urziceni, unde a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o alcoolemie în aerul expirat de 0.64 mg/l alcool pur.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bărcănești, nu figureaza în evidențe cu permis de conducere.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 

 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
 
În ziua de 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii.
 
Astfel, pe raza localității Borănești a fost depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Buftea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul din Slobozia.
 

 
Petrecere întreruptă în Bărbulești de polițiștii ialomițeni
 
La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărbulești s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitate este în desfașurare o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorități, pentru limitarea răspândirii cu SARS CoV2.
 
În acest context, polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, pentru efectuarea de verificări din competență, petrecerea fiind întreruptă de forțele de ordine.
 
În urma verificărilor, polițiștii au identificat organizatorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, precum și 10 persoane participante, fiind aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare de 30.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii