Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 16.11.2021

ro

16 Nov, 2021 14:10 768 Marime text
Nr. 110608 din 16 Noiembrie 2021
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Dosare penale întocmite de polițiștii ialomițeni pentru infracțiuni rutiere
 
La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier pe DN2 A – E 60, au depistat un autoturism al cărui șofer circula cu viteza de 108 km/h, în interiorul localității Perieți.
 
În urma verificărilor efectuate a reieșit că la volan se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Slobozia, care figurează cu dreptul de a conduce suspendat.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”.
 
* * *
 
Noaptea trecută, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Slobozia au depistat în flagrant, pe raza municipiului Slobozia, o tânără în vârstă de 19 ani, din județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe locul din dreapta a fost identificat și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Cernavodă, proprietarul mașinii, care i-ar fi încredinţat autoturismul personal prietenei sale, deși aceasta nu avea drept de conducere.
 
În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumuirile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „încredinţarea a unei persoane a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii