Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 15.11.2021

ro

15 Nov, 2021 11:47 834 Marime text
Nr. 110605 din 15 Noiembrie 2021
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Peste 200 de kilograme de pește și o plasă monofilament au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în cadrul filtrelor rutiere.
 
Sâmbătă, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat în trafic, un autoturism ce transporta pește fără documente de provenineță.
 
Autovehiculul în cauză, condus de un bărbat de 41 de ani a fost oprit pe raza orașului Țăndărei, în urma verificărilor efectuate, în portbagaj fiind identificată cantitatea de 154,7 kilograme de pește din specia fitofag.
 
Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de ,,deținerea, transportul sau comercializarea peștelui fără documente legale și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”.
* * *
 
 
Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Ion Roată au identificat în trafic un alt conducător auto, ce transporta pește din specia caras, fără a avea documente de provenineță.
 
Bărbatul în vârstă de 26 de ani, din județul Prahova a fost orpit în cadrul unui filtru rutier  pe raza comunei Grindu.
 
Cu ocazia verificării autoturismului s-a constatat faptul că în interiorul portbagajului se afla cantitatea de 64,19 kilograme de pește, ce a fost cântărit de reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare, procedându-se ulterior la denaturarea chimică a acestuia.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „transportul fără documente legale al peștelui”.
 
* * *
 
La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit, pe raza comunei Giurgeni, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din orașul Țăndărei.
 
În urma verificărilor efectuate în habitaclul autoturismului a fost identificată o plasă monofilament, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii