Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:47 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 13.01.2022

ro

13 Jan, 2022 12:52 300 Marime text
Nr. 53077 din 13 Ianuarie 2022
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști
 
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 5 Jilavele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
 
Astfel, poliţiştii au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Urziceni, pe numele unui bărbat de 38 de ani, din comuna Adâncata.
 
Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.
 
Bărbatul are de executat o pedeapsă de 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 

 
Acțiuni preventive pentru siguranța elevilor        
 

Peste 600 de elevi din 5 unități de învățământ de pe raza municipiului Slobozia au primit în cursul zilei de ieri, 12 ianuarie a.c., vizita la ore a polițiștilor, care au desfășurate activități de prevenire a delicvenței juvenile, victimizarea prin intermediul internetului şi riscurile pe care le presupune expunerea pe reţelele de socializare.
 
Scopul activităților desfășurate în școli este de a identifica elevii cu un comportament antisocial, respectarea regulilor de protecție în contextul stării actuale, precum și depistarea celor care lipesc nemotivat.
 
În cadrul acțiunilor au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru nereguli privind normele rutiere atât în cazul pietonilor cât și a conducătorilor auto, care circulau în proximitatea unităților școlare.
 
De asemenea, au fost efectuate verificări și instruiri agenților de pază din cadrul unităților de învățământ, cu privire la respectarea normelor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS CoV 2, precum și accesul elevilor în școli.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii