Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 11.10.2022

ro

11 Oct, 2022 10:21 621 Marime text
 
                                                                                                       Nr. 54347 din 11 Octombrie 2022
 
 
 
REȚINUT PENTRU VIOL ŞI TENTATIVĂ DE VIOL
 
 
Un tânăr de 19 ani, din comuna Borănești a fost reținut în cursul zilei de ieri de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi întreținut prin folosirea forței fizice, relații sexuale cu o femeie în vârstă de 82 de ani.
 
Polițiștii de Seviciului de Investigații Criminale au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr de 19 de ani, bănuit că în noaptea de 09/10 octombrie a.c., ar fi violat o femeie de 82 de ani, din localitatea Munteni Buzău.
 
Continuând verificările, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi seri, cel în cauză ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale, prin folosirea forţei şi cu o tânără de 19 ani, din comuna Munteni Buzău.
 
În cursul zilei de ieri, 10 octombrie a.c., tânărul a fost condus la sediul poliţiei, iar în baza probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
 
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol şi tentativă de viol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii