Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

ro

18 May, 2023 09:58 676 Marime text
Nr. 7602/177 din 18 mai 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ

       INFRACȚIUNI RUTIERE, CONSTATATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE
 
La data de 17 mai a.c., ora 14.30, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, a fost depistat, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Prundu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
 
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
***
 
La data de 17 mai a.c., ora 15.55, în localitatea Puieni, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii