Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

ro

19 Sep, 2023 09:23 649 Marime text
La data de 18 septembrie a.c., ora 09.40, pe bulevardul București, din municpiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 18 septembrie a.c., ora 17.30,  pe strada Trandafirilor, din localitatea Grădiștea, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

La data de 18 septembrie a.c., ora 22.25, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, a fost depistat un tânăr, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența unor substanțe psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoarea pozitivă la substanta  cocaină,  fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substante psihoactive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii