Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

ro

25 Aug, 2023 09:59 491 Marime text
Nr. 7602/305 din 25 august 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
INFRACȚIUNI CONSTATATE LA REGIMUL RUTIER
 
La data de 24 august a.c., ora 06.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, din comuna Stoenești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un conducător auto conduce agresiv si se deplasează din localitatea Stoenești către municipiul București.
 
În temeiul sesizării, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au oprit in trafic pentru control, în comuna Călugăreni pe D.N.5, autoturismul în cauză, condus de către un bărbat, de 35 de ani, din municipiul București.
 
Acesta a fost testat cu aparatul drager, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând transportarea la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.
 
***
La data de 24 august a.c., ora 17.40, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Prundu, în timp ce conducea pe strada Linia Mare, din localitatea  Prundu, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Polițitii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
 
***
La data de 24 august a.c., ora 18.50, în localitatea Greaca, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
        
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii