Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

ro

05 Oct, 2023 09:30 541 Marime text
INFRACȚIUNI RUTIERE
 
La data de 4 octombrie a.c., ora 17.30, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au depistat pe D.N. 61,în localitatea Vânătorii Mici, județul Giurgiu, un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
La data de 4 octombrie a.c., ora 18.55, pe DN.5 C, în afara localității Slobozia, județul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării cu aparatul drager a indicat valoarea de 0,74 mg /l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii