Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

ro

16 Oct, 2023 08:40 463 Marime text
Nr. 7602/363 din 16 octombrie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
INFRACȚIUNI RUTIERE
 
 
La data de 14 octombrie a.c., ora 16.42, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, pe D.N.5B, în localitatea Vlașin, județul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 46 de ani, din comuna Schitu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
***
 
La data de 15 octombrie a.c., ora 16.27, pe soseaua Prieteniei, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Biroului Rutier au fost depistat un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii