Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Evenimente

ro

28 Mar, 2024 12:32 299 Marime text
 
Nr. 44354 din data de 28 martie 2024
 
 
 
 
 
DEPISTAȚI LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE SAU SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE
 
 
         La data de 27 martie, în jurul orelor 08:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat în trafic, pe strada Stadionului din municipiul Galați, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea autoturismul, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
          Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
          
         În aceeași dată, în jurul orelor 18:50, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au depistat în trafic, pe strada Portului din municipiul Galați, un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea autoturismul, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
         Și în acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
                                                            
                                                                  ***
        
               În  data de 27 martie 2024, în jurul orelor 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN25, pe raza localității Barcea, din județul Galați.
           În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul unuia dintre cei doi conducători auto implicați în eveniment, un bărbat de 23 de ani, din satul Umbrărești Deal, comuna Umbrărești, județul Galați.
         Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
          În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii