Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Evenimente

ro

18 Mar, 2024 14:01 367 Marime text
Nr. 44344 din data de 18 martie 2024
 
 
                                                                                                                                                 
 
PERSOANE DEPISTATE LA VOLAN FĂRĂ A DEȚINE PERMIS DE CONDUCERE
 
 
         La data de 15 martie 2024, în jurul orelor 12:30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești, au depistat în flagrant delict o femeie, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Măstăcani, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe drumul comunal 20, pe raza localității Chiraftei, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
         Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
         În aceeași dată, în jurul orelor 12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Smulți, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe drumul național 26, în afara localității Vânători, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați, către localitatea Vânători, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat din data de 16 ianuarie 2024.
         Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
           ***
 
         În aceeași dată, în jurul orei 18:12, polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Periș, județul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul în municipiul Tecuci, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat din data de 15 februarie 2024.
 
***
 
   PERSOANE DEPISTATE LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
 
            La data de 16 martie 2024, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe strada Brăilei, din aceeași localitate, aflându-se sub influența alcoolului.
           Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, bărbatul fiind condus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
           În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
          
 La data de 16 martie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit o clădire în care își desfășoară activitatea o unitate de alimentație publică, din localitatea Tătarca, județul Galați.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Tulucești, în timp ce s-ar fi aflat pe locul din dreapta față a autoturismului proprietate personală, staționat în parcarea aferentă DN 26, în dreptul unui bar, dorind să pornească motorul autoturismului, fără a lua măsurile necesare pentru a-l asigura, în momentul în care ar fi răsucit cheia în contact, autoturismul ar fi înaintat către ușa de acces în bar, intrând în coliziune cu aceasta și distrugând-o.
În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
           În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
La data de 17 martie 2024, în jurul orei 01:24, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Ivești, în timp ce conducea autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, având dreptul de a conduce suspendat.
           Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, bărbatul fiind condus la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
           În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
La data de 17 martie 2024, în jurul orei 01:44, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Frumușița, în timp ce conducea autoturismul pe DN 26, în interiorul localității Vânători, județul Galați, aflându-se sub influența alcoolului.
           Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
           În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii